PELUANG MELANJUTKAN PENGAJIAN DI MESIR SESI 2017

IMG_2569IMG_2570

Peluang melanjutkan pengajian ke Mesir dalam bidang Perubatan dan Pergigian dipelbagai Universiti Awam di Mesir untuk melahirkan profesional Muslim.Banyak tempat yang ditawarkan.Justeru, lepasan SPM yang mengambil subjek-subjek Sains Tulen dengan syarat minima B bagi subjek Fizik, Kimia, Biologi, Matematik Tambahan dan Matematik adalah dipelawa untuk memohon dan AL NUHAS bersedia membantu mengurus penempatan pelajar di Mesir.

Begitu juga bagi lepasan SPM yang mengambil subjek Pendidikan Al Quran & Al Sunnah (PQS), Pendidikan Syariah Islamiah (PSI) dan Bahasa Arab Tinggi, terdapat peluang untuk melanjutkan pengajian di Fakulti Ulum Islamiah, Universiti Al Azhar.Terdapat dua jabatan dalam fakulti ini, Jabatan Syariah dan Jabatan Usuluddin.

AL NUHAS EDUCONSULT sedia membantu memberikan khidmat konsultansi dengan percuma.Hubungi +60192512667 (Call & Whatsapp is available)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to PELUANG MELANJUTKAN PENGAJIAN DI MESIR SESI 2017

  1. mohamed arsad.salim says:

    Salam Ustad,

    saya ingin mengamil sanad talaqqi insentif bagaimana cara nya samada di Malaysia ataupun di Mesir? umor saya 62 tahun dan maseh berkerja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *